Elexir Pharma Good Sex, 120 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Good Sex från Elexir Pharma är ett kosttillskott utvecklat för sexuell lust och prestationsförmåga som riktar sig till både män och kvinnor. Good Sex innehåller extrakt från maca, ginseng, tiggarnöt och damiana tillsammans med aminosyrorna L-arginin och L-citrullin.

Maca bidrar till sexuell lust och ginseng bidrar till normal mental och fysisk prestationsförmåga Maca är en rot som växer på hög höjd i Anderna. Den kallas ibland även för peruansk ginseng på grund av sin lusthöjande effekt men den är inte besläktad med ginseng. Good sex innehåller ginseng (Panax ginseng). Ginseng har länge använts för ökad energi då den visat sig bidra till mental och fysisk prestationsförmåga. Tiggarnöt är det svenska namnet för växten Tribulus Terrestris. Damiana är en buske med gula blommor och doftande blad som växer vilt i Mexiko, Central- och Sydamerika.

 • Innehåller även aminosyrorna arginin och citrullin.
 • Kan intas dagligen kontinuerligt eller i perioder.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information 2 kapslar morgon och kväll
  Varunummer 792216
  Varumärke Elexir Pharma
  Leverantör Elexir Pharma AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 359,00 kr
 • Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), extrakt från tiggarnöt (Tribulus terrestris), L-arginin, L-citrullin-DL-malat, kapselskal (hydroxypropylmetylcellulosa), maltodextrin, macaextract (Lepidium meyenii), ginsengextrakt (Panax Ginseng), daminaextrakt (Turnera Diffusa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).
 • Innehåll per 4 kapslar:

  Macaextrakt 300 mg
  - motsvarar 1500 mg torkad rot
  Ginsengextrakt 200 mg
  - varav ginsenosider 16 mg
  Tiggarnöt 400 mg
  - varav saponiner 180 mg
  Damianaextrakt 50 mg
  L-Arginin 400 mg
  L-Citrullin 400 mg

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning