Dynamic Code Covid-19 antikroppstest, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

Antikroppstest med självprovtagning. Du får svar på om du har utvecklat IgG-antikroppar och då har utvecklat ett skydd mot coronaviruset SARS-CoV-2. Du kan få antikroppar både om du har haft covid-19-infektion eller om du har vaccinerat dig, Dynamic Codes test påvisar båda. Du får ett kvantitativt svar där nivån av antikroppar anges i BAU/ml (bindande antikroppsenhet per milliliter). Testa dig för antikroppar hemma genom kapillärblodprov som tas med ett litet stick i fingret. Blodprovet skickas sedan i produktförpackningen, som även fungerar som returemballage, till Dynamic Codes labb och du får därefter provsvar inom två vardagar efter att provet ankommit till labbet. Provsvaret hämtas ut online med hjälp av den medföljande analyskoden. Om du haft eller har symptom som beskrivs för covid-19, bör du vänta minst 4 veckor efter tillfrisknande innan du gör provet, annars finns risk att antikroppar ännu inte kan mätas i blodet. Vissa symptom kan finnas kvar länge - till exempel hosta, snuva, smak- och luktbortfall och trötthet/orkeslöshet men det går bra att ta testet även om du har kvar dessa symptom. Om du vill kontrollera effekten av vaccinering, rekommenderar vi dig att ta provet tidigast 4 veckor efter att du är färdigvaccinerad.

OBS! Det är viktigt att utföra testet och skicka in det per omgående till Dynamic Code i och med att leverantören kommer att sluta tillhandahålla testet samt analysera prover av det inom kort. 

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Provet tar du genom att sticka dig i fingret och samla upp några droppar blod. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. Rekommenderad ålder från 6 år. Vårdnadshavare bör bedöma om provtagning är av värde för barnet. Notera att detta test INTE får utföras på barn under 1 år, barnets finger kan skadas av blodlansetten. Dessutom kan små barn ha en otillräcklig produktion av antikroppar. Självprovtagningskitet bör användas med försiktighet av personer som tar blodförtunnande läkemedel eller har blödarsjuka. Kitet innehåller en blodlansett för högt blodflöde som har ett stickdjup på 2 mm.
    Varunummer 786499
    Varumärke Dynamic Code
    Leverantör Dynamic Code
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 169,00 kr
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning