Durex Ultra Thin, 10 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
De ultratunna Thin Feel-kondomerna maxar känsligheten för både dig och din partner och ger nya njutningsupplevelser tack vare den tunna designen. Kondomen har raka sidor med behållare i toppen. Förpackningen innehåller 10 st genomskinliga, glidmedelsbehandlade kondomer i naturligt latexgummi.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Innan du använder kondomen ska du kontrollera utgångsdatumet på omslaget. Om det enskilda kondomomslaget är skadat ska du kasta kondomen och ta en ny från ett oskadat omslag. Trä på en kondom innan penis berör den andra personen. Det bidrar till att förhindra graviditet och minskar risken för att smittas av sexuellt överförbara infektioner under vaginalt sex samt anal- eller oralsex. Öppna omslaget vid den perforerade kanten. Ha rullen vänd utåt. Fatta tag om behållaren och sätt kondomen på toppen av den erigerade penisen. Rulla ner kondomen till penisroten. Släng den då och ta en ny kondom. Kontrollera om det känns som att kondomen ska glida av eller om den sitter åt för hårt, eftersom detta kan leda till att den går sönder. Ta av kondomen så snart som möjligt efter utlösningen. Håll kondomen i ett fast grepp vid penisroten när du drar ut penisen. Kasta folien och den använda kondomen i en papperskorg. Kondomerna får inte spolas ner i toaletten.
    Varunummer 769966
    Varumärke Durex
    Leverantör Reckitt Benckiser Scandinavia A/S
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 42,00 kr
  • Natural Rubber Latex, Calcium carbonate, Magnesium Carbonate, Silicone oil, Transatak Odour Masker

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning