Dimor Comp, tablett 2 mg/125 mg, 12 styck

Blister, 12 tabletter
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek

DimorComp används för att behandla kortvariga attacker av diarré när den förekommer tillsammans med magknip, uppkördhet och gas i tarmen. Tabletterna innehåller loperamidhydroklorid, som hjälper till att minska diarré genom att bromsa en överaktiv tarm. Det hjälper också kroppen att ta upp mer vatten och salter från tarmen.Tabletterna innehåller även dimetikon, som bryter upp den gas som är instängd i tarmen och som orsakar magknip och uppkördhet.

 

OBS! Max 2 st förpackningar av produkter innehållande loperamid får köpas per kund. Vi kan komma att makulera order på denna produkt vid upprepade beställningar inom kort tid.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
 • Mer information Ta alltid detta läkemedel exakt enligt beskrivning i denna bipacksedel eller enligt anvisningar från din läkare eller apotekspersonal. Rådfråga läkare eller apotekspersonal om du är osäker. För oral användning (tas via munnen). Svälj tabletten hel tillsammans med vätska. Brytskåran är bara till för att hjälpa dig att dela tabletten om du har svårt att svälja den hel. Användning för vuxna över 18 års ålder Ta två tabletter som startdos och därefter en tablett efter varje lös avföring. Ta aldrig mer än 4 tabletter på en och samma dag. Om du inte är bättre efter två dagar ska du sluta ta tabletterna och kontakta läkare. Användning för ungdomar mellan 12 och 18 år Ta en tablett som startdos och därefter en tablett efter varje lös avföring. Ta aldrig mer än 4 tabletter på en och samma dag. Om du inte är bättre efter två dagar ska du sluta ta tabletterna och kontakta läkare. Användning för barn Ge inte tabletterna till barn under 12 års ålder.
  Varunummer 415415
  Varumärke Dimor
  Leverantör Nordic Drugs AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 43,00 kr
  Förpackningstyp Blister, 12 tabletter
  Bipacksedel Bipacksedel
 • De aktiva substanserna är: Loperamidhydroklorid (2 mg per tablett) och simetikon (mätt som 125 mg dimetikon per tablett).Övriga innehållsämnen är: mikrokristallin cellulosa (E460), natriumstärkelseglykolat, hypromellos (E464), povidon (E2101), kalciumfosfat (E341), mannitol (E421) och magnesiumstearat (E572).
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se