Canesten, kräm 10 mg/g, 20 gram

Tub, 20 g
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Ta saken i egna händer med Canesten ? för behandling av fotsvamp: 1. Stoppar svamptillväxt. 2. Svampdödande, 3. Lindrar symptom. Du behöver inte vara idrottare för att lida av fotsvamp ? och var inte orolig, det handlar inte om dålig hygien. Det kan räcka med att du gått barfota i offentliga omklädningsrum eller duschar, så det är inget att skämmas över. Men symptomen på svampinfektion är ofta irriterande och kan vara obehagliga. Krämen tränger in i huden och behandlar svampinfektionen samtidigt som den lindrar irriterande symptom såsom klåda, sveda eller flagnande hud. Applicera på berört hudområde 2?3 gånger dagligen, och använd i 2?4 veckor för att försäkra dig om att svampinfektionen är helt borta. Canesten är Europas ledande varumärke* för behandling av fotsvamp. (*2019 Nicholas Hall's global OTC database DB6). Du måste tala med läkare om du inte mår bättre eller sämre efter 4 veckor, eller om du är gravid, planerar att skaffa barn eller ammar.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
  • Mer information Innan behandlingen startar skall det infekterad hudområdet tvättas och torkas noggrant. Stryk därefter på krämen tunt på det infekterade hudområdet 2 till 3 gånger dagligen. Symtomen försvinner ofta redan efter någon dag, men det är viktigt att man inte avbryter behandlingen för tidigt. Fortsätt behandlingen 2 veckor efter att symtom försvunnit.
    Varunummer 427503
    Varumärke Canesten
    Leverantör Bayer AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 59,00 kr
    Förpackningstyp Tub, 20 g
    Bipacksedel Bipacksedel

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning