Aktivsvea Cod Liver Oil, 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
AktivSvea Cod Liver Oil - Coat & Skin är rik på EPA- och DHA-fettsyror samt vitaminerna A och D som naturligt finns i torkleveroljan. Utvunnen från färsk lever av vildfångad torsk som fiskas på ett ansvarsfullt sätt (MSC-certifierad). Regelbunden användning av denna olja bidrar till att stödja hudens regenerering för en frisk hud och pälsens glans och kvalitet. Den höga halten av Omega 3 fettsyror kan aven bidra att stödja allmänhälsan inklusive att bevara en god ledhälsa och immunfunktion. AktivSvea Cod liver Oil Coat & Skin är även ett utmärkt tillskott för hundar på en BARF-diet. Den är fri från färgämnen och konserveringsmedel, och dess råmaterial är certifierat och testat i ett ackrediterat laboratorium.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Dosering / 24h: Dräktiga tikar/valpar: 1 g per varje 6 kg kroppsvikt (BW) Vuxna hundar: 1 g per varje 10 kg kroppsvikt Katter: 0,2 g per varje 5 kg kroppsvikt (rekommenderas att mäta en portion med pipett) En pumpning motsvarar ungefär 2 g olja (cirka 2,5 ml)." Användning: Blandas med foder Öppnad flaska förvaras i kylskåp, oåtkomligt för barn och förbrukas inom tre månader.
    Varunummer 798976
    Varumärke AktivSvea
    Leverantör Octean AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 279,20 kr
  • 100% torsk-leverolja (Gadus morhua)

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning