Add Pharma Care typ IIR munskydd blå, 10 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Add Pharma CARE engångsmunskydd är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar dessutom användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor. Engångsmunskydden är CE-certifierade och godkända enligt standard EN 14683:2019. Klass IIR (filtrerar > 98 % bakterier). Förpackningen innehåller 10 st munskydd avsedda för engångsbruk. Tillverkade i EU. Färg blå.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Instruktioner: 1. Tvätta händerna noga före och efter användande. 2. Ta tag i öronöglorna och fäst dessa runt öronen, med näsklämman uppåt och öronöglornas fästning vänt bort från ansiktet. 3. Placera näsklamman över näsryggen och tryck för att sätta fast masken. 4. Håll näsklämman försiktigt och dra den nedre delen av masken nedåt för att utvidga masken. 5. Tryck försiktigt på näsklämman runt näsan för att säkerställa så det håller tätt. 6. Vik ut tills hakan täcks utan att det är mellanrum mellan mask kinder och haka. 7. Ta av munskyddet genom att endast röra öronslingorna och inte skyddet. Kassera i papperskorg med lock.
    Varunummer 786569
    Varumärke Add Pharma
    Leverantör Addeira Pharmaceuticals AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 27,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning