Adaptil Transport Spray , 20 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
ADAPTIL Transport Spray ger din hund en känsla av trygghet vid resor. Gör resor och besöken hos veterinären mindre oroande för hunden. Minskar symptomen på stressorsakad åksjuka, så som flämtning, darrning och rastlöshet. Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för hunden. Rekommenderas av veterinärer.  Den trygga känslan som din hund får av ADAPTIL är samma känsla som mamman ger till sina valpar. Dessa doftlösa budskap kallas feromoner och kan bara uppfattas av hundar. Människor eller andra djur känner inte av dessa budskap. De trygghetsferomoner som finns i ADAPTIL ger hundar i alla åldrar modet, tryggheten och självförtroendet att ta sig an världen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Spraya 8-10 pumpslag av ADAPTIL Transport direkt i bilen eller i transportburen när du ska ta med hunden på bilresor. Perfekt att använda för att ge trygghet inför veterinärbesöket. Vänta alltid 15 minuter innan du låter hunden komma in i en sprayad bil. Återspraya i bilen efter 4 timmar. Kom ihåg att först ta ut hunden. Spraya aldrig på hunden.
    Varunummer 778745
    Varumärke Adaptil
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 92,00 kr
  • Syntetisk kopia av hundens trygghetsferomon 2%. Isopropanol 20 ml.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning