Adaptil Junior Halsband, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
ADAPTIL Junior ger din valp den bästa starten. Ger trygghet, mod och fokus under den viktiga socialiseringsperioden. Hjälper valpen under socialiseringsperioden och underlättar inlärning, vilket ökar chanserna för att valpen ska utvecklas till en tillitsfull och välbalanserad hund. Konstant och långvarig känsla av trygghet för din valp. Enkelt att använda, har dokumenterad effekt i flera vetenskapliga studier och är naturligt för valpen. Rekommenderas av veterinärer. ADAPTIL Junior skickar ut trygghetsferomoner som får valpen att känna samma trygghet och mod tillsammans med sin nya familj, som den gjorde tillsammans med sin mamma. Det ökar chanserna för att valpen växer upp till en tillitsfull och välbalanserad hund.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Halsbandet passar valpar med ett halsmått upp till 37.5 cm, vilket ungefär motsvarar en valp som väger 15 kg. Varje halsband ger valpen konstant trygghet under 4 veckor. Halsbandet ska alltid vara på din valp.
    Varunummer 765707
    Varumärke Adaptil
    Leverantör Ceva Animal Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 218,45 kr
  • Kopia av hundens trygghetsferomon 5%. Hjälpmedel q.s.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning