Scholl Vårtbehandlingspenna, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Scholls vårtbehandlingspenna är kliniskt bevisad för att behandla vårtor/fotvårtor. Behandlingspennan innehåller en gel med ingrediensen TCA-Active som medför att den infekterade huden faller av. Förhårdnaden och viruset som orsakar den försvinner och ersätts av ny, frisk hud. Ett-klicks pennan har en precisionstopp för exakt applicering. Ett blått färgämne är också tillsatt för att visa var appliceringen skett och minska risken att behandla på redan frisk hud.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Från 4 år. Det rekommenderas att rådfråga läkare innan användning om du är gravid eller ammar, har en hudsjukdom. Använd INTE pennan om; huden inte är intakt, du är osäker på om du har en vårta/fotvårta, du är överkänslig mot någon av ingredienserna. Produkten är ENDAST avsedd för vårtor på händer och fötter. Använd inte på hudflikar, födelsemärken, mörka hudområden, fräknar, mollusker (mollusca contagiosa), seborroisk keratos (keratosis seborrhoica) eller exfolierad hud.
    Varunummer 783125
    Varumärke Scholl
    Leverantör RB Pharmaceuticals Limited
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 177,00 kr
  • TCA-Active (based on Trichloroacetic Acid), Carbopol, Methylene Blue, Aqua.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning