Plackers Grip, 33 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Plackers® Grip tandtrådsbygel med Tuffloss®-tråd med mintsmak har längre och stadigare skaft och ett roterat tandtrådshuvud för bättre åtkomst till de bakre tänderna. - SUPER TUFFLOSS®-tråd som är extra stark - Handtag i 100% återvunnen plast - Längre och stadigare skaft och ett roterat tandtrådshuvud för bättre åtkomst till de bakre tänderna - Fräsh mintsmak - Inbyggd tandsticka för att enkelt ta bort matrester Plackers gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där tandborsten inte kommer åt. Upptäck Plackers tandtrådsbyglar, för en fräschare känsla hela dagen. SUPER TUFFLOSS®-tråden är speciellt utformad för att inte gå sönder och är så stark att den kan användas mer än en gång. Tråden glider lätt mellan tänderna och ger en effektiv rengöring. Tandläkare rekommenderar daglig mellanrumsrengöring. Gör så här: Rengör varsamt upp och ner mellan tänderna, både ovanför och under tandköttskanten. Skölj av tråden vid behov.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Gör så här: Rengör varsamt upp och ner mellan tänderna, både ovanför och under tandköttskanten. Skölj av tråden vid behov.
    Varunummer 798530
    Varumärke Plackers
    Leverantör Perrigo Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 65,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning