Oral-B Satin Floss, 25 m

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ m
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Tandtråden Oral-B Satin Floss känns omedelbart annorlunda vid kontakt med tandytorna eftersom den frigör en frisk mintsmak som gör att det märks att den arbetar. Den unika sidenlika texturen är bekväm att hantera. Den hjälper till att effektivt ta bort plack och partiklar mellan tänderna och under tandköttskanten så att dina tänder känns skinande rena. Genom att använda Satin Floss-tandtråden varje dag gör du mer för rena tänder och tandkött.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Oral-B Floss hjälper till att hålla tandkött och tänder friska vid användning på morgonen och på kvällen efter tandborstning. Snurra 5 centimeter tandtråd kring dina mellanfingrar. Låt tandtråden glida försiktigt mellan tänderna ner till tandköttslinjen. Böj tandtråden för att uppnå så mycket kontakt med tanden som möjligt. Flytta tandtråden försiktigt upp och ner. Använd en nytt stycke tandtråd för varje tand.
    Varunummer 777736
    Varumärke Oral-B
    Leverantör Procter & Gamble Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 24,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning