Nyvigan, salva + vaginaltablett 100 000 IE/g + 100 000 IE, 1 styck

Tub + Blister, 25 g + 6 tabletter
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Nyvigan är avsett för behandling av underlivssvamp (vulvovaginal candidiasis) hos vuxna. Nyvigan innehåller den aktiva substansen Nystatin och används för behandling av infektioner i slidan och de yttre delarna av underlivet, som orsakas av jästsvampen Candida albicans eller av andra Candida-arter. Vanliga symtom på vaginal Candida-infektion är klåda, brännande känsla och vit grynig flytning. Detta läkemedel är enbart avsett för vuxna från 18 år. Nyvigan kan användas av gravida och ammande. Ingen känd resistensutveckling.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
  • Mer information

    Använd alltid detta läkemedel enligt denna bipacksedel eller enligt läkarens eller apotekspersonalens anvisningar. Rådfråga läkare eller apotekspersonal om du är osäker. Rekommenderad dos är: Komponent 1: Salva För användning på huden. Salvan ska appliceras med ett inte alltför tunt lager två gånger dagligen på infekterade hudområden på de yttre delarna av underlivet (vid behandlingens början tillsammans med vaginaltabletter). Salvan ska användas till full utläkning. Den behandlingslängd som krävs för detta är vanligtvis upp till 2 veckor. Komponent 2: Vaginaltabletter För vaginal användning. Två vaginaltabletter ska införas djupt i slidan vid sänggående under tre på varandra följande dagar.

    Varunummer 079075
    Varumärke Nyvigan
    Leverantör Avia Pharma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
    Förpackningstyp Tub + Blister, 25 g + 6 tabletter
    Bipacksedel Bipacksedel

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning