Neutral hår shampoo, 250 ml

250 ML
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Neutral Schampo Original 250 m är ett milt schampo som effektivt rengör håret. Neutral Schampo Original är parfymfri och är fri från parabener och färgämnen. Det är ett säkert val för alla och reducerar risken för allergi. Därför passar detta hårschampo alla hårtyper och är lämplig för daglig användning. Neutral Schampo är även lämpligt för små barn med känslig hårbotten då det är speciellt framtaget för att reducera risken för hudirritation och allergiska reaktioner. Schampot är dermatologiskt testat, rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet och är även Allergi Certifierad. Neutral Schampo är Svanenmärkt och erbjuder hårvård som passar för hela familjen. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera i blött hår, massera till det löddrar och skölj sedan försiktigt. Lämplig för daglig användning.
    Varunummer 817455
    Varumärke Neutral
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 39,00 kr
    Förpackningstyp 250 ML
  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning