Nasaline nässköljare , 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Unikt nässköljsystem där användaren kan kontrollera flödet och trycket för bästa möjliga komfort och effektivitet. Förhindrar bakåtflöde om användaren trycker långsammare eller slutar trycka under sköljningen. Enkelt att rengöra. Patenterad silikonspets, utformad för att skapa en skonsam och effektiv virvel när saltlösningen kommer in i näsan. Tillverkad med silikon av medicinsk kvalitet. Sköljning med saltvatten i näsan är en väl beprövad metod och har rekommenderats av läkare sedan långt tillbaka i tiden. Saltvattnet sköljs in genom den ena näsborren och kommer ut genom den andra. Vid en mängd olika tillstånd i näsa och bihålor blir slemhinnan irriterad och inflammerad med svullnad och ansamling av sekret och slaggprodukter. Detta har ofta näsan svårt att göra sig av med. Sköljningen spolar bort pollen, överflödigt slem, skorpbildningar, damm- och sotpartiklar. Irritationen i näsan dämpas och slemhinnorna återfuktas. Kan användas för följande: Allergier eller torrhet i näsan och hösnuva. Tryck i bihålorna och täthet i näsan. Symtom på influensa, förkylning och bihåleinflammation i näsan. Baksnuva och nästäppa. Irritation i näsan på grund av dammpartiklar på arbetet eller i hemmet, ångor, allergiframkallande partiklar från djur, gräs, pollen, rök osv. Nässköljning med saltlösning, fuktgivning och daglig näshygien. Efter operation av bihålorna och vid bihålesymtom hos patienter med cystisk fibros. Alla som är 2 år eller äldre kan använda Nasaline. Barn i åldern 2–12 år bör dock inte använda Nasaline utan förälders överinseende, såvida inte barnets läkare ger andra rekommendationer. För barn i åldern 2–12 år föreslår vi den mindre enheten Nasaline Junior, som också ska användas under förälders överinseende.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Töm en portionsförpackning (0,5 tsk) Nasaline-salt i måttet. 2. Fyll måttet upp till 240 ml-strecket med vatten som är destillerat, mikrofiltrerat (genom 0,2 mikrometer), kommersiellt flaskvatten eller vatten som har kokats och kylts ned till ljummen temperatur eller kroppstemperatur. Rör om så att saltlösningen blandas ordentligt. Dra upp all saltlösning i Nasaline-applikatorn. 3. Stå (eller sitt) över ett handfat eller använd produkten i duschen. Placera silikonspetsen mot näsan så att den täcker över hela näsborren. Andas normalt genom munnen (eller säg ”aaaah”) och tryck långsamt upp saltlösningen i näsborren. Undvik att svälja. När saltlösningen når näshålornas bakre del stängs gommen automatiskt som en reflex. Saltlösningen fyller upp näshålorna och rinner sedan ut genom den andra näsborren. Utför denna process två gånger i varje näsborre. Använd en näsduk för att snyta ut saltlösning som kan finnas kvar i näsan. En del av saltlösningen kan bli kvar i näsan och sippra ut senare. Du kan undvika detta genom att luta huvudet framåt och åt sidorna direkt efter sköljningen. Alla som är 2 år eller äldre kan använda Nasaline. Barn i åldern 2–12 år bör dock inte använda Nasaline utan förälders överinseende, såvida inte barnets läkare ger andra rekommendationer. För barn i åldern 2–12 år föreslår vi den mindre enheten Nasaline Junior, som också ska användas under förälders överinseende.
    Varunummer 798710
    Varumärke Nasaline
    Leverantör Entpro AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 189,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning