Monkids Järn Tonår, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Monkids Järn Tonår Persika är en god, tuggbar gummy som ger ett tillskott av järn. Den mjuka gummyn är anpassad till tonåringar (från 12 år) och har en naturligt god smak av persika. Järn bidrar till normal kognitiv utveckling hos barn Produkten innehåller järn för att hålla energinivån uppe. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Järn bidrar till att minska trötthet och utmattning. Menstrationer kan bidra till en minskad järnnivå. Monkids Järn Tonår Persika är inte ett läkemedel utan ett kosttillskott. Om din tonåring har konstaterad järnbrist bör du rådgöra med BVC eller läkare om Monkids Järn Tonår är ett alternativ. Om du misstänker att ditt barn lider av järnbrist bör du också kontakta BVC eller läkare för att få det konstaterat. Monkids Järn Tonår Persika är fri från artificiella sötningsmedel, glutenfri och laktosfri. Produkten är vegansk. Produkten kan kombineras med alla produkter i Monkids tonårsserie. Morot, färgtistel och äpple, ger produkten dess fina färg. 60 gummies/tuggtabletter per burk. 2 gummies/tuggtablett per dag. Svensktillverkad.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information 2 st per dag- tuggas
  Varunummer 791359
  Varumärke Monkids
  Leverantör Acrilex Egenvård AB
  Lägsta pris de senaste 30 dagarna 149,00 kr
 • Glukos-fruktossirap, socker, modifierad stärkelse (tapioka), surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumcitrat), järn pyrofosfat, naturlig arom (persika), ytbehandlingsmedel (karnaubavax), koncentrat av svart morot, morot, färgtistel och äpple. Primär ingrediens (järn) är inte tillverkad inom EU.
 • Näringsinnehåll per 2 st

  % av DRI*

  Iron

  14 mg

  100
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Relaterade produkter

Kort datum
Monkids Multivitamin Apelsin Tonår
Kort datum 30%
0,00 kr
Monkids C-vitamin+ Zink Fruktsmak Tonår
0,00 kr
Monkids Multivitamin Hallon Barn
0,00 kr
Monkids Fiskolja Citron Barn
0,00 kr
Monkids Vitamin Mineral Ananas Barn
0,00 kr
Monkids D-vitamin + Kalcium Jordgubb Barn
0,00 kr
Monkids Multivitamin Apelsin Barn