Medela Quick clean rengöringspåse, 5 st

20 ST
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn är en snabb lösning för sterilisering av bröstpumpsdelar och tillbehör, flaskor, nappar och koppar. De kan användas praktiskt taget överallt – du behöver bara en mikrovågsugn och rent vatten. Utrymmesbesparande steriliseringslösning. Även om Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn är små så rymmer de häpnadsväckande mycket, en påse rymmer till exempel: en brösttratt-/anslutnings-/ventilmembranenhet, och en flaska med lock eller napp två brösttratts-/anslutnings-/ventilmembranenheter två bröstmjölksflaskor på 150 ml och lock/nappar två bröstmjölksflaskor på 250 ml och lock/nappar. Varje Quick Clean™ rengöringspåse för mikrovågsugn kan användas upp till 20 gånger, vilket innebär att de är både ekonomiska och praktiska. Det finns även ett praktiskt fält med numrerade rutor på framsidan av varje påse så att du kan hålla reda på hur många gånger du har använt den – en smart idé för upptagna småbarnsföräldrar.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn använder ånga för att döda baciller och vanliga bakterier snabbt och enkelt, på ett liknande sätt som en ångsterilisator eller flasksterilisator använder ånga för att desinficera bröstpumpsdelar och andra tillbehör. Precis som vid alla steriliseringsmetoder krävs det lite förberedelse – skölj föremålen som ska steriliseras med kallt, rent vatten och rengör sedan med varmt vatten med tvål och skölj därefter igen. Häll lite vatten i påsen, lägg i delarna och förslut påsen. Placera påsen i mikrovågsugnen och värm upp enligt anvisningarna i bruksanvisningen (minst tre minuter). När detta är klart, häll försiktigt ut vattnet, ta ut delarna ur påsen och torka med en ren trasa: fullständiga instruktioner finns på produktförpackningen.
    Varunummer 818061
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
    Förpackningstyp 20 ST
  • Material: Polypropylenplast (PP).

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning