Medela mjölkuppsamlingskupa, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Flexibel konstruktion som formar sig efter bröstet och skyddar mot våta fläckar på kläderna, även vid kraftigt mjölkflöde. Mjukt silikon som är bekvämt för det känsliga bröstet. Praktisk pip för enkel tömning. Fria från BPA. När du ammar ditt barn kan du ibland märka att ditt andra bröst börjar läcka mjölk, då kan mjölkuppsamlingskupor vara till hjälp. Bröstläckage är helt normalt, i synnerhet under de första sex veckorna – det är inte nödvändigtvis ett tecken på att du producerar för mycket mjölk. Mjölkuppsamlingskupan placeras över bröstvårtan så att du kan samla upp läckande mjölk så att inte en enda droppe går till spillo. Medela mjölkuppsamlingskupor är tillverkade av hudvänligt material och formade efter din kropp vilket gör dem bekväma och diskreta att bära. Du kan bära mjölkuppsamlingskupor när du ammar för att samla upp mjölk enligt beskrivningen ovan, samt mellan amningstillfällena för att undvika våta fläckar på kläderna. Se bara till att ta bort dem var annan till var tredje timme för att lufta brösten: det förhindrar att dina bröstvårtor tar skada av för mycket fukt. Undvik även att bära mjölkuppsamlingskuporna när du sover eftersom det kan leda till ömtålig hud – prova istället amningsinlägg för engångsbruk om du har kraftigt mjölkläckage.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Så här använder du Medela mjölkuppsamlingskupor: Montera ihop de två delarna av mjölkuppsamlingskuporna innan du använder dem, detta är enkelt att göra. Det mjuka, flexibla silikonmembranet är utformat för att vara skonsamt mot huden – placera det på den yttre kupan, och snäpp fast den hela vägen runt. Placera den ihopsatta mjölkuppsamlingskupan innanför BH:n så att bröstvårtan kommer mitt i silikonmembranets öppning. Den praktiska pipen ska vara uppåtvänd. Det är en god idé att bära en amnings-BH när du använder mjölkuppsamlingskupor. De är lite rymligare än vanliga BH:ar vilket gör att kuporna trycker mindre mot bröstet.
    Varunummer 208062
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 116,00 kr
  • Kupa: Probenplast, Silikonmembran: Silikon

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning