Medela Easy Pour förvaringspåsar för bröstmjölk 25-p, 25 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Medelas patenterade Easy Pour förvaringspåse för bröstmjölk är en game changer för pumpande mammor, och är vår mest bekväma förvaringslösning någonsin. Den är avsedd att användas för förvaring, transport och uppvärmning av bröstmjölk. Den unika designen gör att du kan hälla med en hand utan spill. Designen garanterar ett 10 gånger bättre skydd av den värdefulla mjölken genom bättre syrebarriär jämfört med Medelas tidigare förvaringspåse. Egenskaper: - Häll med en hand utan spill - Ultratjocka dubbla lager - Enkel hantering – påsen ställs upprätt under användning och läggs plant vid förvaring/frysning - Transportpåse medföljer som håller förvaringspåsarna för bröstmjölken rena och i ordning - Enkel att skriva på - Rymmer 210 ml - Tillverkad utan BPA - Återvinningsbar Tänk på: Fyll inte påsen över 210 ml-markeringen eftersom bröstmjölk expanderar när den fryser. Detta är en engångsprodukt som inte är avsedd att återanvändas.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tvätta händerna med tvål och vatten och torka dem ordentligt innan du vidrör förvaringspåsen. Öppna påsen genom att riva av pil 1 i den riktning som visas. Fyll inte påsen över 210 ml-markeringen. Bröstmjölk expanderar när den fryser. Se till att zip-området är rent, avlägsna luften inuti påsen och stäng den helt för att förhindra läckage. Märk förvaringspåsen för bröstmjölk före förvaring. Kyl eller frys bröstmjölken direkt efter att du har pumpat ur den. Bröstmjölk kan tinas upp i kylskåp på cirka 12 timmar. Alternativt kan du hålla påsen med fryst bröstmjölk under varmt, rinnande vatten (högst 37 °C eller 99 °F). När mjölken har tinats upp helt kan du värma den genom att lägga påsen i en mugg, kanna eller skål med ljummet vatten i några minuter för att få den att nå kroppstemperatur (37 °C eller 99 °F). Snurra flaskan eller påsen försiktigt efter uppvärmning, utan att skaka eller röra om, för att blanda eventuellt separerat fett. Om du vill flytta över bröstmjölken från påsen till en flaska river du av pil 2 i den riktning som visas på bilden och häller över bröstmjölken i flaska. Undvik att tina upp fryst bröstmjölk eller värma bröstmjölk i mikrovågsugn eller en kastrull med kokande vatten för att förhindra brännskador. Förpackningen innehåller produkter avsedda att komma i kontakt med livsmedel enligt förordning 1935/2004. Återanvänd inte produkten.
    Varunummer 799676
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 108,75 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning