Medel Family plus, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Medel Family plus är ett aerosolterapisystem för hela familjen som både är enkelt att använda och har en mycket tyst kompresso, vilket gör den idealisk för hemmabruk. Nebulisatorn har ett andningsförbättrande dubbelventilsystem, som garanterar hög effektivitet och minimalt med läkemedelsspill. Tillbehör som ingår; mjuka masker för både vuxna och barn samt nässköljare för återfuktning av slemhinnan. Medicinteknisk produkt klass IIa.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Öppna nebulisatorn genom att vrida toppen moturs. Se till så att överföringskonen för medicin sitter korrekt inuti nebulisatorn. Häll korrekt mängd medicin som din läkare förskrivit in i nebulisatorn.Stäng nebulisatorn genom att vrida toppen medurs, så att de två delarna sitter ihop korrekt. Sätt i den ena änden av luftslangen i avsett uttag i botten av nebulisatorn och den andra änden sätts i apparatens kontakt för luftutflöde. Om masken ska användas, ansluts den direkt på nebulisatorn. Anslut apparaten till eluttaget. För att starta behandlingen, tryck på I/0 knappen.

    Varunummer 794883
    Varumärke Medel
    Leverantör Atoma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 880,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning