Mabs nylon tights black m , 1 par

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Mabs Nylon Strumpbyxa är kompressionstrumpor i form av strumpbyxor med kompression. Om du lider av svullna/trötta ben och åderbråck eller om du är intresserad av att förebygga dessa problem innan de dyker upp så är Mabs Nylon strumpbyxa något för dig. Mabs strumbyxa är stickat i ett bekvämt, hållbart material. Strumbyxan har graderad kompression vilket ökar blodflödet i benen något som i sin tur motverkar trötthet, svullnad och åderbråck. Strumpan är av kompressionsklass 1 (15-21 mmHg), 140 denier. Strumpbyxan är ett enkelt sätt att behålla stilen på kontoret som på fritiden samtidigt som du motverkar svullnad och får en piggare känsla när du kommer hem. Finns i färgerna svart eller solbrun.


För att hitta din strumpstorlek och för att passformen skall bli perfekt finns det tre mått du bör utgå ifrån (i nedan ordning):
 
1) Omkretsen runt ankeln där den är som smalast
2) Omkretsen runt vaden där den är som bredast
3) Din skostorlek
 
Storleksöversikt:
Storlek S (36-38). Omfång ankel: 18-21 cm, omfång vad: 28-34, omfång lår: 44-52. Strumpans längd: 80 cm
Storlek M (38-40). Omfång ankel: 20-23 cm, omfång vad: 31-37, omfång lår: 48-56. Strumpans längd: 85 cm
Storlek L (40-42). Omfång ankel: 22-25 cm, omfång vad: 34-40, omfång lår: 52-60. Strumpans längd: 90 cm


Strumpbyxorna har en markering av en färgad söm upptill som visar strumbyxans storlek. Small – röd Medium – Blå Large – gul XL – rosa

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Se till att strumpan är rättvänd och stoppa in handen ända ner till hälen. 2. Vänd din strumpa ut och in till hälen. 3. Töj ut skaftet och sätt strumpan på foten. Se till att hälen kommer på rätt plats och inte är vriden. 4. Vänd tillbaka skaftet och dra det uppåt längs vaden. StayUp och Strumpbyxa förs hela vägen upp. OBS! Dubbelvik aldrig stumpkanten. Tvättråd För att få maximal hållbarhet på strumpan skall den tvättas i maskin efter varje användning. Det återger strumpan dess elasticitet och därmed ett bra tryck. Maskintvätten gör att tex hudavlagringar försvinner bättre än om du bara handtvättar. Nylon: Strumpan kan maskintvättas i 40 grader. Bomull/Travel: Strumpan kan maskintvättas i 60 grader, centrifugera och torktumlas om önskas. Dryarn: Strumpan kan maskintvättas i 40 grader, centrifugera och torktumlas om önskas. Wool: Strumpan kan maskintvättas i 30 grader. Blek eller stryk ej.
    Varunummer 796963
    Varumärke Mabs
    Leverantör Karo Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 219,00 kr
  • 82%Polyamide 18%Elastane

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning