Litomove Nyponpulver Vitamin C, 200 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Litomove är ett kärnfritt nyponpulver som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Innehåller även Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Nyponbären handplockas i Chile, skördas och bearbetas i en skonsam process för att bevara nyponets egenskaper. Kärnorna exkluderas från råvaran vilket ger innehållet i Litomove® en koncentrerad formula. Slutförädling sker i en specialiserad produktionsanläggning i Skandinavien som är en garanti för att alla kvaliteter från nyponet tas tillvara på.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information REKOMMENDERAD DAGLIG DOS 1 skopa dagligen (2,3 g). Pulvret kan blandas med vatten eller juice, strös på yoghurt, filmjölk, smoothie eller liknande. Nyponpulvret tål ej uppvärmning. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
    Varunummer 796598
    Varumärke Litomove
    Leverantör Orkla Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 267,00 kr
  • Strandnyponpulver (Rosa canina L.), vitamin C (L-askorbinsyra).
  • Nutrition information per 2.3 g  
    Vitamin C
    80 mg
    100

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning