Leukotape K 5cm x 5m Rosa, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Leukotape K är en elastisk och hudvänlig kinesiotejp som är optimal till hudens elasticitet. Leukotape K är enkel att klippa och applicera. Tillverkad av textil med häftmassa av akryl. Används till ytlig terapi för smärtlindring, behandling av inflammation och stödja lymfdränage. Genom behandlingen reduceras trycket på receptorerna och korrigerar muskelfunktionen. Tejpen gör trötta muskler avspända och förbättrar rörligheten och förkortar rehabiliteringstiden efter skador.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Tejpning av panna för att minska muskelspänningar. Tejpning av armbåge för att minska muskelspänningar. Detta minskar spänningen i senan och lindrar smärtan. Tejpning av vaden runt gastrocnemius och soleus för att lindra smärta i hälsenan. Tejpning av ländryggen i framåtböjt läge. Huden dras ihop vilket ger musklerna extra stöd, och därmed förbättras stabiliteten i ländryggen.
    Varunummer 759413
    Varumärke Leukotape
    Leverantör Essity Hygiene and Health AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 84,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning