KOCOSTAR Happy Hair Pack For Flat Hair, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Happy Hair Pack för platt hår är en stärkande hårinpackning som förbättrar volymen för tunt och livlöst hår. Den effektiva, veganska formulan är berikad med nio traditionella koreanska örtextrakt såsom gojibär, mullbärrot, tallblad och grönt te, som hjälper till att öka naturlig fyllighet genom att vitalisera hårbotten - en frisk hårbotten främjar tjockt hår. Extrakt från risbran och vete bidrar till hårbottens välmående medan pantenol lugnar irritation, vilket gör den särskilt fördelaktig för personer som lider av håravfall, mjäll och klåda. Formulan inkluderar även glutation, en kombination av primära aminosyror som återfinns i hårets struktur. Tillsammans med proteiner från havre, vete, ärtor och soja reparerar glutation håret och gör det starkare och mer elastiskt. Närande sheasmör och arganolja spelar en aktiv roll genom att vårda och återfukta håret för att återställa en hälsosam glans och en silkeslen känsla. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Används på tvättat, handdukstorrt hår och spänn. Massera lätt så att inpackningen breds ut över allt hår. Låt verka 15-20 minuter. Kan användas i duschen eller i bastun.

    Varunummer 797873
    Varumärke Kocostar
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 79,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning