KOCOSTAR Happy Hair Pack For Curly Hair, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Glad Hair Pack för lockigt hår är en utslätande, utredande och glansförhöjande hårinpackning som är designad för de som är trötta på att hantera lockigt eller spiralliknande hår. Den veganska, unika formulan hjälper gradvis till att räta ut och slappna av lockarna som är svåra att kontrollera och ger en slätare, mindre frissig textur utan krångel. Den främsta ingrediensen som ansvarar för att räta ut håret är cysteamine HCL, en mjukgörande agent som oftast används i permanentprodukter. Denna ingrediens löser upp hårets struktur för att möjliggöra omskaping även med en minimal mängd. Hair Growth Complex näring och stärker håret för att förbättra dess tjocklek, elasticitet samt förebygga brott. Hårinpackningen ger intensiv fukt till torrt, sprött hår och låser in fukt med hjälp av kraftfulla återfuktande ingredienser såsom trehalos och extrakt från aloe vera, fikon, papaya, ananas och acerola. Dessutom hjälper lugnande naturliga extrakt till att bibehålla en hälsosam hårbotten. Som en avslutande touch skapar sheasmör och arganolja en barriär mot fukt och förhöjer den naturliga glansen och mjukheten genom att täcka hårets fjällskikt. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Användning: Applicera inpackningen på nytvättat, handdukstorkat hår och fäst med klisterfliken. För längre hår, sätt upp det i en knut. Massera inpackningen i håret så att det är fullständigt genomfuktat. Koppla av i 30 minuter och ta sedan bort inpackningen och skölj med varmt vatten. Kamma försiktigt igenom håret med fingrarna. Använd en hårtorkborste för att hjälpa till att räta ut håret om det är extremt lockigt. För en avslappnande spa-upplevelse kan produkten användas under ett bad.

    Varunummer 797872
    Varumärke Kocostar
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 79,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning