IsaDora Makeup Blender Sponge, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

En multifunktionell makeupsvamp för perfekt applicering av basmakeup. Blanda ut, bygg upp och tona ut din makeupbas jämnt och felfritt med den här mångsidiga, lättviktiga och återanvändbara makeup-applikatorn! Vår Makeup Blender Sponge använder du för att applicera och arbeta in makeup i flytande-, kräm- och puderform – allt för att uppnå det resultat du är ute efter. Svampen absorberar minimal mängd av din produkt och ser till så att makeupen hamnar på din hud istället för att finnas kvar i svampen. Makeup Blender Sponge är ett måste i alla necessärer, makeup ska vara kul att använda!.

 

• Multifunktionell – idealisk för foundation, concealer, krämrouge och puder

• Blandar, bygger upp och arbetar in alla typer av basprodukter i flytande, kräm- och puderform

• Absorberar minimal mängd produkt.

 

Fukta svampen med en ansiktsspray innan användning. Att använda en ansiktsspray istället för vatten hjälper inte bara till att återfukta din hud, utan gör även det lättare att applicera din foundation samt får din sminkning att hålla längre.

 

CRUELTY FREE. . FRAGRANCE FREE. VEGAN-FRIENDLY

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skölj svampen med vatten tills den är genomblöt och pressa sedan ut all överflödig vätska. Arbeta försiktigt in puder, flytande foundation, krämrouge eller concealer.
    Varunummer 794931
    Varumärke Isadora
    Leverantör Isadora AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 71,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning