IsaDora 10 Sec High Imp Waterproof Mascara 01 Black, 9 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

En vattenfast mascara för omedelbar längd och lyft som håller länge.. Vi välkomnar en ny vattenfast familjemedlem i vårt prisbelönta 10 sec mascarakoncept. Den krämiga, elastiska formulan är lätt att bygga upp till fantastisk längd och ett lyft som håller hela dagen. Den har allt du älskar med bästsäljaren men nu med en formula som är vattenfast och kladdfri. Den innovativa förlängningsborsten hjälper den lätta texturen att omsluta dina fransar, för att skapa anpassad definition och ett lyft som håller hela dagen. Allt du behöver är 10 sekunder för varje öga, så att du kan ägna mer tid åt det du älskar.

 

•    Vattenfast och håller hela dagen
•    Fjäderlätt formula för ett långvarigt lyft
•    En innovativ borste tar tag och sträcker ut varje frans
•    Lätt, krämig och byggbar textur
•    Glider lätt på fransarna utan att flagna eller smula. . När du arbetar med de kortare, mer glesa fransarna, håll mascarastaven vertikalt och använd den översta spetsen för en mer exakt applicering.

 

CRUELTY FREE. OFTALMOLOGISKT TESTAT. OPARFYMERAT. VEGAN-FRIENDLY

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Håll borsten mot fransarna och svep från rot till topp. Upprepa för att uppnå önskad effekt och vattenfast lyft och längd.
    Varunummer 687592
    Varumärke Isadora
    Leverantör Isadora AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 169,00 kr
  • Aqua, Copernicia Cerifera Cera, Styrene/Acrylates Copolymer, Oryza Sativa Bran Cera, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Glyceryl Stearate, C18-36 Acid Triglyceride, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glycerin, Aminomethyl Propanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Galactoarabinan, Sodium Dehydroacetate, CI 77499, CI 77007.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning