I Say Ibs Symtom, 30 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Kapslar mot uppblåst mage är en medicinsk-teknisk product för egenvård, som innehåller simetikon för behandling och förebyggande av symtom mot för mycket gaser i mage och tarm. Uppblåst mage kan ha flera olika orsaker. En orsak är ansamling av gaser i mage och tarm. I say kapslar mot uppblåst mage ger snabb lindring mot uppsvälldhet och problem med gaser vid IBS (Irritable Bowel Syndrome). Kapslarna gör att den instängda gasen i magtarmkanalen snabbt försvinner.

  • För att behandla och förebygga uppblåsthet, obehag av gaser och besvär av gaser vid IBS symptom.
  • Hjälper till att lindra smärtan vid uppblåsthet.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Tag 1-2 kapslar med ett glas vatten. Kapslarna verkar snabbt, den effektiva dosen 125 mg börjar verka så snart kapslarna nått magen.

    Kapslarna kan användas av: Vuxna, barn över 6 år och diabetiker. I say kapslarna kan användas under graviditet och amning. Det rekommenderas emellertid att läkare rådfrågas innan användning.

    Ta kapslarna med ett glas vatten under/efter måltid eller innan du går och lägger dig. Kapslarna kan tas 3 gånger dagligen, om du glömmer att ta en dos ta inte dubbel dos för att kompensera för glömd dos. Ta inte kapslarna längre än 30 dagar i följd.

    Innehåll: 125 mg simetikon, pepparmyntolja. Kapslarna är tillverkade av animaliskt gelatin. Kapslarna är inte testade på djur.

    Varunummer 754205
    Varumärke I Say
    Leverantör Midsona Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 149,00 kr
  • 125 mg simetikon och 1 mg pepparmyntolja. Kapslarna är tillverkade av animaliskt gelatin (ko). Kapslarna är inte testade på djur.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning