Holistic D3-vitamin flytande, 500 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Holistic D3-vitamin flytande för vuxna & barn innehållande 1680 internationella enheter (42 µg) av D3-vitamin per tesked (5 ml). Om du eller ditt barn har svårt att svälja kapslar så passar denna D-vitamin perfekt för er. Produkten har en god smak av tropiska frukter som gör den lätt att inta av såväl barn som vuxna. 

Smakerna kommer från naturliga aromer och fruktjuicer av äpple, apelsin, druva och passionsfrukt. Naturliga ämnen som rödbeta och björksocker används för att få till en god sötma och en fin färg.

Under höst- och vintermånaderna, då solen står lågt, måste vi i hög grad förlita oss på vårt kostintag eller användningen av kosttillskott för att tillgodose vårt behov av D-vitamin. D-vitamin bildas naturligt i vår kropp när huden exponeras för solljus, men det är värt att notera att användning av solskyddsfaktor och täckande kläder kan markant minska kroppens förmåga att producera D-vitamin på egen hand. 

D-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion, till att bibehålla normala tänder, normalt upptag av kalcium och fosfor samt till normala kalciumnivåer i blodet.

 

•    Bidrar till immunsystemets, musklernas och benstommens normala funktion 
•    Med god smak av passionsfrukt och druva från naturliga aromer och fruktjuicer
•    Varje tesked (5 ml) ger 1680 IE (42 µg) av D3-vitamin 
•    Passar hela familjen

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Får användas vid amning
    Varunummer 687190
    Varumärke Holistic
    Leverantör Holistic Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
  • Innehåll per 5 ml (1 tsk) % av DRI
    Vitamin D3 42 μg (1 680 IE) 840
    DRI = dagligt referensintag.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning