Holistic B12 Folsyra, vegetabiliska sugtabletter, 90 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Holistic B-12 Folsyra är en välsmakande sug/tuggtablett innehållande metylkobalamin som är den biologiskt aktiva formen av B12, i kombination med folsyra för bästa möjliga upptag i kroppen. B12 och folsyra samverkar med varandra i kroppen och har en synergistisk effekt på vissa biokemiska processer. Tabletten kan sväljas hel men syftet är att tabletten ska sugas på eller tuggas eftersom upptaget i munslemhinnan är bättre än i tarmen.*
 
Vitamin B12 spelar en viktig roll i kroppens energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning. Denna vitamin deltar också i blodbildningsprocessen genom att stödja bildningen av röda blodkroppar, vilka ansvarar för att transportera syre i kroppen. Folsyra bidrar till normal blodbildning. Vitamin B12 bidrar även till immunsystemets och nervsystemets normala funktion. 
 
I vissa livssituationer är det extra viktigt att tänka på B12-vitaminintaget. Det gäller särskilt för veganer, äldre individer och de som har låg magsyraproduktion. Under graviditet är B12-vitaminet också viktigt för fostrets tillväxt och utveckling, tillsammans med folsyra. 

Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

 

•    Lättupptaglig form av B12 
•    Liten och god sugtablett, för ökat upptag*
•    B12 för energiomsättning, immunsystem, nervsystemet och normal bildning av röda blodkroppar 
•    Utan onödiga tillsatser

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information Får användas vid amning
    Varunummer 687139
    Varumärke Holistic
    Leverantör Holistic Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 179,00 kr
  • Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, xylitol), smakämne (naturligt citronpulver), surhetsreglerande medel (äppelsyra), vitamin B12 (metylkobalamin), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra).
  • Näringsinnehåll per 1 tablett % av DRI
    Vitamin B12 1 000 μg 40 000
    Folsyra 400 μg 200
    DRI = dagligt referensintag.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning