Great Earth Awake, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Awake är specifikt framtagen för att bidra till långvarig mental och fysisk energi. Med välstuderade adaptogener, såsom ginseng, rosenrot och rysk rot, är Awake fullproppad med vad din kropp behöver. Adaptogener, som fått sitt namn efter engelskans ”adapt” är växter och svampar som innehåller substanser som hjälper kroppen anpassa sig efter det tillstånd du befinner dig i, oavsett om det handlar om stress, trötthet eller behov av ökat fokus.

 

I Awake de adaptogener som bidrar till just mer energi och mindre trötthet. Ginseng har sedan länge använts mot trötthet och utmattning, där den hjälper till att behålla kroppens mentala och fysiska kapacitet vid trötthet eller bristande koncentrationsförmåga. Rysk rot, även känd som sibirisk ginseng, har använts i mer än 2000 år (!) för att bidra till normal mental och fysisk energi. Tillsammans med rosenrot som bidrar till att motverka trötthet orsakad av stress, samt pantotensyra och vitamin B12 som bidrar till normal energiomsättning, ger Awake dig energin du behöver för att klara av livspusslet, och dessutom ha ork över till annat. 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information

    Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen i samband med måltid.

    Varunummer 687582
    Varumärke Great Earth
    Leverantör Great Earth Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 165,00 kr
  • Fullkornsrismjöl, vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), rysk rotextrakt (Eleutherococus senticosus, 0,8% eleutherosider), rosenrotextrakt (Rhodiola Rosea L., 1% salidrosider, 3% rosaviner), ginsengrotextrakt (Panax ginseng, 10% ginsenosider), bambuextrakt (Bambusa vulgaris), rapsolja (härdad), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B12 (metylkobalamin).
  • Innehåll per 2 kapslar (dagsintag) % av DRI


    Rysk rot 200 mg **
    Rosenrot 200 mg **
    Ginseng 150 mg **
    Pantotensyra 18 mg 300
    Vitamin B12 20 μg 800


    **Dagligt referensintag (DRI) har ej fastställts.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning