Ellen Probiotic cream , 15 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
En unik intimkräm berikad med probiotika som förebygger irritation och bidrar till en balanserad intimhälsa. Innehåller samma mjölksyrabakterier som normalt finns i en kvinnas friska underlivsflora. Mjukgörande, skonsam och pH-balanserande intimkräm för torra och sköra slemhinnor. Hormonfri, parfymfri och utan konserveringsmedel och vatten för att inte torka ut. Innehåller mjukgörande kokosolja och naturliga mjölksyrabakterier med återfuktande egenskaper som hjälper till att bibehålla hudens och slemhinnans naturliga skyddsbarriär. ellen® Probiotic Cream är en svensk innovation utvecklad i samarbete med gynekologer och biokemister. Tillverkad i Sverige Bra att veta / Att tänka på Visste du att… Nya hygienvanor, antibiotikabehandling, stress, träningsformer som spinning och ändrade sexvanor är några faktorer som kan påfresta miljön i underlivet. Överdriven underlivshygien medför att många tvättar bort de skyddande mjölksyrabakterierna. Det kan i sin tur orsaka att den känsliga huden i underlivet kan bli torr och skör. Ibland kan man också uppleva en brännande känsla i underlivet. ellen® Probiotic Cream tillför mjölksyrabakterier som bidrar till en normal bakterieflora och en skyddsfilm (hydrolipidfilm) som bevarar slemhinnornas naturliga smidighet. Applicera en liten mängd kräm, motsvarande en ärtas storlek, på det yttre intimområdet 1-2 ggr dagligen vid behov. Passar kvinnor i alla åldrar och är säker att använda under både graviditet och amning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera en liten mängd kräm, motsvarande en ärtas storlek, på det yttre intimområdet 1-2 ggr dagligen vid behov.
    Varunummer 794097
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 87,00 kr
  • Hydrogenated Coco-glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl alcohol, L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113 samt L. gasseri LN40, Sucrose, Trehalose, Calcium Chloride.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning