Ekulf Night Guard, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Bettskena som användare själv formger enligt instruktioner som medföljer i förpackningen. Hjälper den som pressar eller gnisslar tänder till en bättre nattsömn. Bettskenan minskar huvudvärk och skador på tänder samt förhindrar ljud som kan uppkomma i samband med tandgnissling eller tandpressning under natten. Bettskenan är universal och passar alla över 18 år.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Du formar enkelt din EKULF NightGuard efter överkäken. Steg 1: Fyll upp en kastrull med minst 8cm vatten. Koka upp vattnet och låt det koka i en minut. Steg 2: Placera din EKULF NightGuard med den räfflade/mjuka sidan nedåt i kastrullen och låt den ligga i det kokande vattnet i 50 sekunder. Plocka sedan ur den och lägg den på en tallrik med den mjuka sidan uppåt och låt svalna något. Steg 3: Lyft upp din NightGuard genom att varsamt greppa den hårda underdelen, ta inte på det mjuka materialet! Placera bettskenan i överkäken och bit ihop, använd sedan fingrarna för att varsamt trycka det mjuka materialet upp på utsidan av dina tänder. Gapa stort och använd dina fingrar igen för att forma materialet efter insidan av dina tänder, men undvik tandköttet. Bit ihop igen i 30 sekunder. När bettskenan stannar kvar mot överkäken när du gapar är den klar och du kan ta ut den. För utförligare beskrivning samt ytterligare information, se medföljande instruktionsmanual i förpackningen.
    Varunummer 819750
    Varumärke Ekulf
    Leverantör Ekulf AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 202,30 kr
  • Polymer resins EVA/EMA ( Ethylene Vinyl Acetate/ Ethylene Methyl Acrylate), ABS-plast.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning