Durex Play sensorial masturbator, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Vibrations- eller slickfunktion? Du (och din njutning) väljer. Durex Play Sensorial Masturbator är en vibrerande stroker med en mjuk, ribbad hylsa som har designats för att kännas som en partner. 3 slicklägen, 7 vibrationslägen och en MAX-knapp gör att du kan växla upp från varsamt smekande lek till intensiv stimulering. Hylsan har utformats för att passa din kropp och alla storlekar. Designen är 100 % vattensäker så att du kan njuta var som helst, som i duschen eller badet. Det är bra att vara informerad, så läs alltid de medföljande instruktionerna innan du börjar.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Smörj insidan av Masturbatorn med valfritt vattenbaserat glidmedel. Håll ned slick-eller vibrationsknappen i 3 sekunder för att starta. 2. Sätt den på plats och börja utforska de olika slick-och vibrationslägena genom att trycka på knapparna. Fortsätt att trycka på slick- och vibrationsknapparna för att testa olika hastigheter och intensiteter. När den ena funktionen är aktiv trycker du på den andra för att aktivera den också. Tryck på MAX-knappen (för maximal slick- eller vibrationshastighet ? du kan använda MAX-knappen samtidigt som slick-eller vibrationsfunktionen). Den här produkten är inte avsedd att användas analt. 3.Håll in slick- eller vibrationsknappen i 3 sekunder för att byta funktion, eller håll in MAX-knappen i 3 sekunder för att stänga av alla funktioner. Om du vill låsa eller låsa upp reselåset håller du ned två av knapparna (vilka som helst) samtidigt i 3 sekunder. Leksaken vibrerar 3 gånger när den låses och en gång när den låses upp.
    Varunummer 798555
    Varumärke Durex
    Leverantör Reckitt Benckiser Scandinavia A/S
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 791,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning