Durex Play butt plug set, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Använd generöst med vattenbaserat glidmedel från Durex både på dig själv och Butt Plug Set för att maxa känslan. Ta god tid på dig, slappna av ordentligt och var försiktig både på vägen in och ut. Använd de 2 pluggarna i setet Butt Plug set, Deep & Deeper för att utforska vad som är skönast för just dig. Den mindre pluggen passar bra när du börjar utforska anal njutning. Allt eftersom du blir van kan du använda den större pluggen för att experimentera och njuta ännu mer. Den svängda formen ger dig extra sköna stunder. Använd de olika storlekarna för att utforska olika typer av sensationer och olika intensiteter. Den här produkten är endast avsedd för anal användning. Det är bra att vara informerad, så läs alltid de medföljande instruktionerna innan du börjar.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Använd generöst med vattenbaserat glidmedel från Durex bade på dig själv och på Deep & Deeper, så minskar du risken för skador och maxar den härliga känslan. Den här produkten är endast avsedd att användas analt. 2. Ta god tid på dig, slappna av ordentligt och var försiktig ? bade på vägen in och ut. Var noga med att inte fora in pluggarna längre än till flänsen. 3. Använd de 2 pluggarna i setet för att utforska vad som får just dig att njuta mest. För bara in en plug åt gången, för att minska skaderisken. Den mindre pluggen passar bra när du börjar utforska anal njutning. Allteftersom du blir van kan du använda den större pluggen för att utforska och njuta ännu mer. Den svängda formen ger dig extra sköna stunder. Använd de olika storlekarna när du avancerar din anala lek och även för att utforska olika nivåer av njutning.
    Varunummer 798556
    Varumärke Durex
    Leverantör Reckitt Benckiser Scandinavia A/S
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 303,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning