Dexem Head, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Dexem Head är en speciellt anpassad lotion för hudirritation och eksem i hårbotten. Orsakar inte fett hår och inte heller fet hårbotten. Dexem Head kommer i en smidig förpackning som underlättar applicering. Dexem bekämpar effektivt de bakterier som angriper huden vid irritation och hjälper huden att återgå till dess friska tillstånd. Dexem motverkar infektion, lindrar klådan och förhindrar eksemet att spridas.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera rikligt i den irriterade hårbotten, flera gånger dagligen eller efter behov. Applicera lotionen i hårbotten med den medföljande flaskan. Använd vid behov fingrarna för att sprida ut lotionen. Lotionen kan appliceras när som helst under dagen, när lindring krävs. Den bör appliceras minst 3 gånger dagligen. Eftersom lotionen är vattenlöslig bör den inte appliceras före eller under duschning, eftersom den i så fall tvättas bort. Dexem Head är endast avsedd för utvärtes bruk.
    Varunummer 751605
    Varumärke Dexem
    Leverantör Mylan AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 134,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning