Dermoscent Essential Mousse för hundar & små däggdjur, 150 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Essential Mousse® är ett torrschampo för regelbunden rengöring av hundar och andra små husdjur så som kanin, iller, marsvin. Eliminerar effektivt smuts och mjäll samt ger pälsen glans. Hjälper till att stödja hudbarriären samtidigt som den återfuktar huden. Innehåller 100% naturliga aktiva ingredienser med lindrande effekt. Idealisk när det inte är möjligt att bada ditt djur eller när man behöver snabb och effektiv rengöring.

 

Produkten innehåller hampaolja som är rik på essentiella fettsyror (Omega 3 och 6), som är nödvändiga för att förstärka hudbarriären hos djur men som de inte kan syntetisera själva. Deodoriserande eterisk niaouli-olja och lav-extrakt. Tvålfritt rengöringskomplex av lipoaminosyror från grönt äpple och saponarierotextrakt för att skonsamt och effektivt avlägsna smuts och dålig lukt.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Skaka före användning. Fyll handflatan med skum eller applicera det direkt på djurets päls. Se till att området är väl genomfuktat av produkten och massera sedan försiktigt in det, gärna mothårs, för bästa effekt. Undvik ögonen och nosen. Torka av smuts med hjälp av en handduk. Låt torka och borsta därefter pälsen. Använd så ofta som det behövs.

    Varunummer 687708
    Varumärke Dermoscent
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 238,00 kr
  • AQUA (WATER), SODIUM COCOYL APPLE AMINO ACIDS, OLUS (VEGETABLE OIL), MELALEUCA QUINQUENERVIA OIL, CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED EXTRACT, SAPONARIA OFFICINALIS EXTRACT, LINOLEAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CHLORIDE PHOSPHATE DIMETHICONE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, USNEA BARBATA (LICHEN) EXTRACT.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning