Bulldog Bergamot & Sandalwood Spray Deodorant, 125 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Bulldog Bergamot & Sandalwood Spray Deodorant är en spraydeodorant för män utvecklad för att ge 24-timmars skydd mot dålig lukt. Deodoranten har en uppfriskande doft av naturliga ingredienser med toner av citron, apelsin och bergamott, kompletterat med vanilj, sandelträ och cederträ. Den kombinerar det bästa från naturen och vetenskapen för en unik doftteknologi med skydd mot dålig lukt och en fräschhet som håller länge. Passar även känslig hud.

Produkten innehåller en blandning av kokosolja, teflos och naturligt utvunnen alkohol för en antibakteriell effekt samtidigt som den gör din hud mjuk och återfuktad.

Tack vare den innovativa förpackningen ger innehållet av 125 ml ger lika många användningar som en deodorant i en förpackning om 250 ml.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skaka väl före användning. Håll burken 10 cm från armhålan och spreja.
    Varunummer 798796
    Varumärke Bulldog
    Leverantör Hair & Body Company AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 143,10 kr
  • Alcohol Denat., Aqua (Water), Triethyl Citrate, Diheptyl Succinate, Nitrogen, Glycerin, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Parfum (Fragrance), Propanediol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Limonene, Linalool, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Rhamnose, Hydroxycitronellal, Glucose, Glucuronic Acid, Citral.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning