Bookman Reflective Stickers Zebra Black , 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Snygga, mönstrade dekaler med reflexyta som ger hög synlighet i mörker. Fäst enkelt på cykelram, hjälm eller barnvagn för extra säkerhet trafiken. Tack vare den starka vidhäftningsförmågan sitter dem säkert på plats oavsett väder och är smidiga att dra av utan att lämna några spår efter sig. Med flera unika mönster kan du sticka du ut både dag och natt. Ett roligt sätt att göra ditt barn eller dig själv mer synliga i trafiken. Genom att hålla klistermärket rent och förvara den korrekt förbättrar du synligheten och förlänger livstiden. Livstiden påverkas också av användning, skötsel och förvaring.

 

Förpackningen innehåller 1 ark bestående av 10-15 reflekterande klistermärken i olika storlekar. För att täcka en hel cykel rekommenderas ca 10 st dekaler.

 

Mått ark: 9,5 x 11,5 cm 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Rengör ytan där du vill fästa klistermärkena. Förvara det reflekterande klistermärket i ren och torr miljö och utsätt den inte för direkt solljus.Skall ej användas som leksak.

    Varunummer 687275
    Varumärke Bookman
    Leverantör Bookman AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 69,00 kr
  • 3M Scotchlite Reflective Film 608

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning