Bobbys Hair Care Hair Spray, 300 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Denna hårspray är en behaglig hårspray med flexibel stadga, den bildar som en tunn film runt hårstråt för att fixera din frisyr och hålla den på plats. Den ger även en fin glans! Denna hårspray passar dig utmärkt som söker efter en spray som inte ger det där stenhårda resultatet, utan som erbjuder en lite mer flexibel styling. Den passar dig som vill fixera din frisyr utan att den blir för fast och stel. Den passar perfekt för en vardaglig styling och ger en härlig struktur i håret. Ett bra alternativ för dig som gillar lagom, för ibland är lagom verkligen bäst!
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Spraya lagom mängd på önskat område som du vill ha mer struktur och stadga. Börja spraya litegrann – du kan alltid spraya på fler lager om du önskar mer stadga. Enkel att borsta ur.

    Varunummer 788487
    Varumärke Bobbys Haircare
    Leverantör Bobby Haircare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 159,00 kr
  • Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Aminomethyl Propanol, VA/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Butylene Glycol, Quaternium-95, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Parfum, Propanediol, BHT, Geraniol.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning