Belladot Viktor penisringar 3-pack, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Belladot Viktor hjälper till att behålla erektionen längre. En förpackning innehåller elastiska penisringar i tre storlekar: 20, 22 och 24 mm. Materialet är mycket mjukt och töjbart, alla tre passar de flesta storlekar, men klämmer åt med varierad styrka. Prova dig fram till vad som passar dig bäst. En finess är att penisringarna har små kulor som stimulerar även din partner. EGENSKAPER Mjukt och töjbart material Stimulerande kulor Ø: 20, 22, 24 mm Tygpåse för förvaring medföljer. Penisringarna har ett års garanti.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Du kan använda en eller flera av ringarna. Du trär på ringen på den styva penisen vid penisroten för att hålla kvar blodet i svällkropparna och på så sätt behålla erektionen. Om du använder flera ringar kan du placera dem på olika ställen av penis, t ex en ring direkt under ollonet och de andra två vid penisroten. Kondom kan vara bra att använda för att hålla ringarna på plats. Riktvärdet för användande av penisringar är max 30 minuter. Blodet i penis behövs förutom till erektion, även för syresättning. Skulle du känna obehag i penis vid användandet, ska ringen/ringarna tas loss så att blodet återigen kan cirkulera fritt. Har du svårt att få tillräckligt styv erektion kan du behöva en penispump. Den pumpar med hjälp av vakuum blod till svällkropparna i penis, så att du får erektion. Vi rekommenderar penispumpen Belladot Ingemar.
    Varunummer 758880
    Varumärke Belladot
    Leverantör Wellnex AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 107,00 kr
  • TPE

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning