Bausch & Lomb Bloxoto Pain Relief Ears Drops, 7 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Bloxoto Pain Relief örondroppar är en medicinteknisk produkt som har en stödjande effekt vid, Inflammatoriska tillstånd karaktäriserade av svullnad, smärta och klåda i yttre hörselgången. Sjukdomar som åtföljs av smärta orsakade av regelbunden exponering för vatten och fukt, t.ex. en simbassäng. Sjukdomar som åtföljs av smärta orsakad av långtidsanvändning av hörlurar eller vax, som täpper till den yttre hörselgången. Sjukdomar som åtföljs av smärta orsakad av frekvent användning av rengöringsmedel, som förstör det naturliga membranet som skyddar den yttre hörselgången, t.ex. schampo, tvål, gel, Bloxoto Pain Relief kan användas hos barn från 6 månaders ålder.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Tvätta händer och skruva av korken från flaskan. 2. Luta huvudet eller lägg dig på sidan så att det örat du ska behandla är uppåt 3. Dra försiktigt i öronsnibben (nedre delen av hörselgången) bort från nacken. 4. Vänd den öppnade Bloxoto Pain Relief flaskan upp och ned och genom att trycka på flaskans båda sidor, droppar du ut 1?2 droppar av produkten i örat. 5. Håll huvudet lutat i några minuter så att dropparna kan komma in i hörselgången. 6. Torka bort överflödig vätska med rent papper. 7. Dessutom rekommenderas det att täppa till den yttre hörselgången med bomull efter applicering. 8. Skruva på korken igen.
    Varunummer 792379
    Varumärke Bausch + Lomb
    Leverantör Bausch & Lomb
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 107,00 kr
  • 0,5 % lidokainhydrokloridlösning i glycerol (vattenfri).

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning