B Swish bfilled basic plus magenta, 1 styck

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Visste du att analområdet har en så hög koncentration av nervtrådar att även den minsta kontakten kan kännas fantastisk? Det gör att många tycker att det är skönt att bli sexuellt stimulerade i och runt anus. Bfilled Basic Plus massageplugg är omsorgsfullt utformad med detta i åtanke. En avsmalnande topp och smal midja för maximal bärbar komfort och en ordentligt förstärkt bas för säker användning. På insidan av pluggen finns en fritt flytande vikt som skänker ännu mera njutning, dessutom så värmer kroppen upp silikonet till kroppstemperatur, vilket gör att produkten är behaglig att använda. Tillverkat av 100% kroppssäker silkeslen silikon. Produkten kan användas för solo- och partneranvändning.

  • Material: 100% kroppssäker silikon
  • Total längd: 10 cm
  • Diameter: 3,75 cm
  • Vattentät: Ja
  • Stil: Plug Unisex
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel av hög kvalitet tillsammans med Bfilled Basic Plus för att bevara den släta silikonytan. Enkel rengöring med tvål och varmt vatten. Förvara produkten i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse. Produkten har ett (1) års garantitid.
    Varunummer 794708
    Varumärke B Swish
    Leverantör Basic Instict / JLA Projects AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 189,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning