Australian Bodycare Anti-age Serum , 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Slow-aging Serum är fyllt av goda och närande ingredienser, som vårdar en mogen hud med fina linjer och rynkor. Slow-aging Serum rekommenderas särskilt om du har rynkor och mogen hud och vill ge huden bästa tänkbara förutsättningar att minimera synligheten och förbättra hudens utseende. Provitamin B5 (pantenol) fuktar och vårdar huden och gör den mjuk. Det är viktigt att tillföra massor av fukt och näring till huden så att synligheten för fina linjer och rynkor minimeras. De fuktgivande ingredienserna i Slow-aging Serum bidrar till att fina linjer jämnas och huden ser slät ut. Koffein är en antioxidant, som minskar rodnader i huden, och som effektivt förbättrar utseendet på ansiktshuden. Slow-aging innehåller speciella peptider och antioxidanter, som är särskilt inriktade på att ha en utjämnande, uppfriskande och fuktgivande effekt på mogen hud. Extrakt från växten parakrasse – Acmella Oleracea – verkar lugnande på huden, så att onödiga spänningar, som kan leda till rynkor, minimeras och motverkas. Ansiktsserumet innehåller förstås också 100 % naturlig tea tree oil, som håller huden hälsosam och i naturlig balans.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Slow-aging Serum används 1–2 gånger varje dag i samband med rengöring av ansiktet. Massera in ett par droppar serum på ren och torr hud efter att du har gjort ren huden, men innan ansiktscreme. Efter serum rekommenderar vi att du använder en fuktighetscreme. Det är viktigt att du använder serum innan du smörjer in creme. Det gör nämligen att serumet kan tränga ned i huden och verka aktivt.
    Varunummer 797184
    Varumärke Australian Bodycare
    Leverantör Australian Bodycare APS
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 129,00 kr
  • Aqua/Water,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Panthenol,Propanediol,Glycerin,Polysorbate 60,Caffeine,Xanthan Gum,Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,Acmella Oleracea Extract,Citric Acid,Tocopherol,Tetrasodium Iminodisuccinate,Pantolactone,Hydroxypropyl Cyclodextrin,Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate,Limonene.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning