Addeira Screenit självtest Vaginal pH, 3 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Screenit Vaginal pH-Kontroll är ett enkelt självtest för att mäta pH-värdet i underlivet. Ett pH-värde som avviker mot det normala kan vara ett tecken på bakteriell vaginos. Regelbunden mätning av pH-värdet i underlivet hjälper till att snabbt upptäcka bakterier och kan därmed förebygga risken för infektion. Använd Screenit Vaginal pH-kontroll om du misstänker bakteriell vaginos, under graviditet, efter antibiotikabehandling eller om du upplever irritation i underlivet så som flytningar, avvikande doft, klåda eller sveda. Ett självtest för hemmabruk där både provtagning och analys sker i hemmet med resultat på bara några sekunder. Innehåller 3 st tester för engångsbruk.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Tvätta händerna 2. Öppna förpackningen, ta ut provtagningspinnen ur påsen utan att röra toppen av pinnen med fingrarna. 3. Separera blygdläpparna för att förbereda införandet av provtagningspinnen i slidan. 4. För försiktigt in spetsen av provtagningspinnen ca 5 cm i slidan och vänta ca 10 sekunder för att tillräckligt med vaginalt sekret har täckt toppen av provtagningspinnen. 5. För ut pinnen från slidan och utför testningen. 6. Ta ut testremsan ur den förseglade påsen. Ska användas inom en timme efter öppnande och allra helst direkt efter att remsan tagits ut från påsen. 7. Placera testremsan på ett rent och jämnt underlag eller håll den i handen. 8. Applicera toppen av provtagningspinnen i testremsans pH-område (se bild) minst 5 månger och se till att tillräckligt med sekret finns. 9. Läs av resultatet omedelbart medan mätområdet fortfarande är vått. Jämför färgen i pH-mätområdet med färgskalan på foliepåsen och anteckna värdet på färgskalan som är närmast färgen på remsan. Kassera den använda remsan och provtagningspinnen efter testsvar.
    Varunummer 792313
    Varumärke Addeira
    Leverantör Addeira Pharmaceuticals AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 75,20 kr
  • Testremsa, provtagningspinne, bipackssedel.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning