Addeira Screenit självtest urinvägsinfektion, 3 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Med Screenit kan du enkelt testa om du har urinvägsinfektion på bara 2 minuter. Testet innehåller en provsticka som i kontakt med urinen kan påvisa utslag för leukocyter, nitrit, blod och protein. Vanliga symtom på urinvägsinfektion är sveda när du kissar, känsla av att behöva kissa ofta, trängningar och smärta i nedre delen av magen. Även frusenhet samt lite blod i urinen är vanliga symptom. Vid positivt svar för leukocyter, blod, nitrit eller protein bör läkare kontaktas för vidareutredning och eventuell behandling. Screenit Test Urinvägsinfektion är ett självtest för hemmabruk där både provtagning och analys sker i hemmet. Innehåller 3 st tester för engångsbruk.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Samla upp urin i den medföljande plastkoppen eller använd en ren kopp som inte innehåller spår av rengörings- eller diskmedel. Fyll hela koppen med urin. 1. Öppna foliepåsen och ta ut testremsan. Rör inte testfältet. Det är rekommenderat att testet utförs direkt efter att påsen öppnats. 2. Doppa testremsan i urinet. OBS. Håll ned testremsan och se till att alla fyra testfälten (färgkartorna) är nedsänkta i cirka 1-2 sekunder. 3. Ta sedan upp testremsan och torka av överskott av urin mot behållarens kant eller med en pappersservett för att undvika att andra kemikalier blandas från omgivningen. 4. Vänta i 2 minuter. Avläs inte resultatet efter 3 minuter. Avläs resultatet för varje parameter separat och jämför färgen med den medföljande färgkartan. Det rekommenderas att ett urinprov tas nuder tidig omrgon eftersom urinen är mest koncentrerad då. Urinen som används för testet får inte komma i kontakt med vatten från toaletten eller något medel. Testet är endast avsett för kvinnor och får ej utföras under menstruation eller inom tre dagar efter menstruation. Urinprovet får heller inte kontamineras med kroppsvätskor eftersom det kan ge ett missvisande resultat.
    Varunummer 792312
    Varumärke Addeira
    Leverantör Addeira Pharmaceuticals AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 97,60 kr
  • Testremsa, plastkopp, färgkarta, bipackssedel.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning