TePe Hydrating Mouth Gel Mild Peppermint, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

TePe® Hydrating Mouth mild pepparmint är en munfuktgel som ger en omedelbar återfuktande känsla för personer med torr mun och känslig munslemhinna. Den har en mild och fräsch pepparmintsmak. TePe® Hydrating Mouth mild pepparmint innehåller betain för en återfuktande känsla. Mungelen smörjer samtidigt som den skapar ett tunt skyddande lager för långvarig återfuktande känsla. Den har en tjock konsistens som återfuktar och smörjer munslemhinnor och lämnar en behaglig känsla efter användning. Varaktigheten av den återfuktande känslan är individuell; personer med väldigt torr mun upplever ofta en mer långvarig effekt. Praktisk pump för enkel och hygienisk applicering. Använd vid behov. Produkten finns i storlek 50 ml.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Applicera flera gånger om dagen och vid läggdags vid behov. Vid svåra muntorrhetsbesvär, börja med att skölja munnen med vatten. Applicera en mängd motsvarande en ärta på ditt finger eller direkt på tungan. Fördela gelen i munnen med hjälp av din tunga. Vid vård av en annan individ, använd en muntork för att applicera gelen. Repetera vid behov (gelen kan sväljas). Förvaras i rumstemperatur.
    Varunummer 799149
    Varumärke TePe
    Leverantör TePe Nordic AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 89,10 kr
  • Aqua, Glycerin, Xylitol, Betaine, Carrageenan, Methylparaben, Aroma, Mentha Piperita Oil.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning