Zendium Saliva gel, 75 ML

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Zendium Saliva Gel är en fuktgel särskilt utvecklad för att motverka muntorrhet och stärka tändernas emalj. Saliva Gel ger en långvarig återfuktande effekt i munnen och stimulerar munnens egen produktion av saliv. Gelen innehåller enzymer som kompletterar och stödjer salivens naturligt skyddande egenskaper. Den kan användas av protesbärare då fuktgelen hjälper till att hålla protesen på plats genom att bilda ett skikt mellan slemhinnan och protesen.

Rekommenderas ej till mjölkallergiker då den innehåller små mängder ägg/mjölkproteiner.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information

    Gelen är en fuktgel baserad på colostrum (råmjölk). Den används som komplement till tandborstningen hos den som har torra och känsliga slemhinnor.

    Zendium Saliva Gel är inte en tandkräm utan en fuktgel som används som komplement till tandborstning med till exempel Zendium Sensitive.

    Smaken är mild och ger en behaglig känsla i munnen. Gelen innehåller även fluor för att skydda tänderna mot karies. Den skyddar även mot syraskador på tandemaljen.

     

    Varunummer 210701
    Varumärke Zendium
    Leverantör Unilever Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 42,00 kr
  • Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xylitol, Propylene Glycol, PVP, Carbomer, Colostrum, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Amyloglucosidase, Poloxamer 188, Allantoin, Glucose Oxidase, Citric Acid, Potassium Chloride, Aroma, Sodium Chloride, Dipotassium Phosphate, Potassium Thiocyanate, Sodium Fluoride, Lactoperoxidase, BHT. 

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning