Smooff Rökavvänjningsfilter, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Smooff Rökavvänjning hjälper dig automatiskt att trappa ner stegvis över 28 dagar, så att du är bättre rustad att sluta med cigaretterna. Nedtrappning rekommenderas innan det egentliga rökstoppet – och det är just det Smooff hjälper dig med. Smooff-filtren har banat vägen för många framgångsrika rökstopp under de senaste 10 åren. Om du vill sluta röka utan att använda medicin eller lägga dig till med andra dåliga vanor är Smooff rätt val för dig. Smooff Rökavvänjning är 4 filter, som stegvis trappar ner ditt intag av rök och nikotin. Varje enskilt filter används i 1 vecka och efter 4 veckor har du trappat ner och har därmed mer energi att tackla den psykiska delen av en rökavvänjning. De patenterade filtren blandar röken med luft via små luftkanaler i filtret, och därmed blir intaget lägre för varje filter.


Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Smooff-filtren kan användas för köpta filtercigaretter i normal storlek. Se och följ bruksanvisningen i förpackningen. Produktemballagen används för förvaring av oanvända filter. Stäng förpackningen så att filtren inte utsätts för solljus och förvaras vid rumstemperatur.
    Varunummer 787338
    Varumärke smooff
    Leverantör Tradebanco AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 525,00 kr
  • Paketet innehåller: 4 filter för cigaretten, som stegvis trappar ner. 1 filterhållare – sätt filtret i hållaren och förvara det enkelt och bekvämt i cigarettpaketet. 1 munstycke – sätts på filtret efter tycke och smak. 1 rökvägledning och motivationskort.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning