RFSU On spot stimulator multi speed dildo, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
On Spot Stimulator från RFSU är en flexibel vibrator med innovativ design. Vibratorn har ett platt huvud som är böjbart för att kunna ge dig bäst stimulering av klitoris eller G-punkt. Prova dig fram mellan de tio olika vibrationsprogrammen och hitta det som känns skönast för dig. Du styr enkelt vibrationsprogrammen med den smidiga knappen på vibratorn. On Spot Stimulator är gjord av mjukt silikon och är helt vattentät. Därmed kan den användas både i duschen och badet.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Primärt avsedd för klitoris och/eller g-punktsstimulering. Applicera en tillräcklig mängd glidmedel på produktens yta. Obs! Använd endast vattenbaserat glidmedel för att undvika skador på produktens ytskikt. För att stimulera G-punkten för du in produkten i vaginan och håller den böjda spetsen riktad mot bukväggen där G-punkten sitter, ca 3-7 cm in. Njut av ett eller flera av de tio olika vibrationsprogrammen genom att enkelt trycka på on/off-knappen i änden av vibratorn. Tryck lätt på knappen i 1 sekund för att starta vibratorn och håll in samma knapp ca 3 sekunder för att stänga av. Avlägsna alltid produkten försiktigt från kroppen. Efter användning ska du låta produkten svalna innan du förvarar den. USB kabel ingår. Efter 120 min laddning kan produkten användas i +1 timme.
    Varunummer 792780
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 319,00 kr
  • Silikon
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning